Skip to content
IMG_9342
5 min read

Friske tilskudd til MarLog-teamet!

Friske tilskudd til MarLog-teamet!


Det er alltid noe spennende på gang her hos oss, og i forrige uke ønsket vi med stor glede to nye ansikter velkommen til Dusavik! La oss introdusere Admira og Ulrik, begge med sine helt unike styrker og lidenskap for det de gjør.

 

Møt Admira

Admira, med røtter fra Bosnia og 30 år i Norge, vil ta ansvar for økonomien på huset. Hennes solide erfaring, spesielt innen koordinering av ansatte, personalledelse, lønnsarbeid og kundebehandling, gjør henne til en skikkelig ressurs. Hun er ikke bare klar for utfordringer – men møter de med en stå-på-vilje og tilpasningsdyktighet som smitter over på folkene rundt seg. Med sin brede erfaring fra ulike bransjer, er Admira klar for å bidra med sin ekspertise på mange plan. I tillegg er hun rå på å skape gode kundeopplevelser og bygge tillit. Som er en av mange grunner til at vi tror hun vil gli sømløst inn her hos oss.

Admira

 

Møt Ulrik

På den andre siden har vi Ulrik, en ung vestlending som rett fra skolebenken bringer med seg frisk energi og en lidenskap for teknologi. Med en nylig oppnådd bachelor i Undervannsteknologi og nå i gang med en master i Marin- og offshoreteknologi, kombinerer han virkelig det teoretiske med det praktiske når han tar fatt på oppgaver hos oss. Ulrik har blant annet erfaring fra 3-D modellering (Creo Parametrics), Auto-CAD, og teknisk kundeservice. Han er glad i å lære nye ting og skikkelig motivert for å bygge opp kunnskapen sin hos oss. Vi er sikre på at Ulrik har massevis å tilføre når det gjelder å forme fremtidens innovative løsninger for teamet vårt!

Ulrik

 

Vi ser frem til å bli bedre kjent med både Admira og Ulrik. Med de begge ombord, styrker vi teamet vårt og sammen skal vi fortsette å levere kvalitet i alle våre prosjekter!

 

avatar
Markedssjef / Marketing Manager