Skip to content
3 min read

MarLog AS fra Stavanger utvider til Danmark!

MarLog AS fra Stavanger, Norge har etablert datterselskap i Esbjerg, Danmark, kalt MarLog Fenders AS. MarLog tilbyr nå utleie, salg og service av fendere til det europeiske markedet ut fra Esbjerg.

Datterselskapet, heleid av MarLog AS, er deres første steg inn det europeiske markedet og EU, hvor de ser et stort potensiale. Med dette utvider MarLog sitt nettverk av lokale og regionale samarbeid for levering av maritime kvalitetsløsninger.

"Til tross for sterke prosjektlaster i Danmark innenfor offshore wind, NATO/Navy og ship-to-ship, er det klart for oss at det mangler en sterk leverandør av fenderløsninger, med god kompetanse også på det tekniske og praktiske", sier Nikolai Bakker, Daglig leder i MarLog Fenders AS i Danmark.

Energimetropolen Esbjerg og Stavanger har mye til felles, som deres aktiviteter og historie innen offshore, energi og det maritime. Med en etablert kobling mellom Norge og Danmark sine “energihovedstader”, var Esbjerg det åpenbare valget når MarLog AS ser sørover.

“Det er en ære bli en del av den brede og sterke kompetansen du finner ved Esbjerg Havn, og aktørene her. Vi skal videreføre vår kompetanse som en konkurransedyktig leverandør av fenderløsninger og konsulent/service-tjenester som gjør det det lille ekstra for prosjektledere og de som gjør innkjøp”, fortsetter Bakker.

Med et høyt fokus på bærekraft og kvalitet finner du hele MarLog sin produktliste for fendere klare ved begge lokasjoner. Ta kontakt i dag for raskt behandling fra våre lokaler ved Dokken 16B i Esbjerg, eller MarLog AS sitt hovedkontor i Dusavika, Stavanger.

avatar
Markedssjef / Marketing Manager