Skip to content
Der den maritime industrien møtes for å dele og lære | Blogg | MarLog
6 min read

Velkommen til MarBloggen!

Der den maritime industrien møtes for å dele og lære

Endelig har vi gleden av å lansere «MarBloggen,» og vi er veldig glade for at du har funnet veien hit. Jobber du i det maritime eller olje- og gassnæringen? Da har du kommet til riktig sted. Vi håper å skape et sted der alle som jobber på eller med fartøy eller offshore installasjoner kan komme og lære og dele kunnskap. Hvorfor? Fordi hvem liker ikke å henge med i tiden? Sammen kan vi drive utvikling. Sammen kan vi vokse. Sammen kan vi skape resultater.

Klar?

Velkommen til MarBloggen.

 

Deg:

Innholdet i denne bloggen er skapt for deg som jobber med fartøy eller offshore installasjoner. Hva må du huske å tenke på? Hvilke krav og lover er det som gjelder? Hvordan kan du best mulig legge til rette for dine ansatte?

Og ikke minst, hva kan vi lære fra deg? Ved å dele kunnskap og erfaringer kan vi gjøre hverandre sterkere og bedre rustet til å kunne se mot framtiden.

Vi har valgt noen av våre skarpeste hoder til å bidra som forfattere. De første innleggene vil være fokusert mot sklisikring. Hva er det? Hvorfor er det viktig? Hvordan velger du riktig type?

Jeg husker ennå dagene der mobil telefonen veide hele 15kg, og dokumenter ble sendt i posten. Mye har endret seg i løpet av mine over 40 år på Dusavik Base, og MarLogs 26 år i drift. Jeg håper at mine og våre erfaringer vil hjelpe deg forme de neste 40 årene med utvikling.

 

Tema:

Vi vet at sikkerheten til de ansatte står sentralt for våre kunder. Derfor har vi valgt å starte med en bloggserie om sklisikring, som denne:

Hver fjerde uke vil det komme et nytt innlegg, og ved hvert innlegg kan du laste ned detaljert kunnskap helt gratis, slik som denne:

 

Hva kan du forvente?

I MarBloggen vil du få spesifikt innhold om et bredt spekter av områder innen det maritime, slik at du kan lære mer om den nyeste teknologien, forskningen og få tips som kan hjelpe deg og din bedrift.

Høy servicegrad, tilgjengelighet, raske svar og leveranser er og har alltid vært vårt varemerke. Derfor oppfordre jeg deg til å abonnere og engasjere deg i kommentarfeltet under eller på LinkedIn. Vi håper å kunne ta din feedback med oss i framtiden til MarLog, og skape enda bedre produkter og skreddersydde løsninger for deg.

Takk for at du leser, og dermed hjelper oss med å bygge en tryggere, mer effektiv og bedre maritim industri, slik at vi begge kan lykkes sammen!

En guide | Velg riktig skliskring – fordeler og ulemperLast ned guide